Kayseri'de et yiyemeyen vatandaş intihara kalkıştı

Dün Kayseri'nin Talas ilçesinde sakatat toplamak için kurban pazarına giden Ali B. isimli vatandaş zabıtalar tarafından kovulmasının ardından kendisini bir elektrik direğine asarak intihar girişiminde bulunmuştu. Ali B., pazardan dışarı atılan insanları ve elindeki tek mumbarı gördüğünde psikolojisinin bozulup ağladığını ve intihara giriştiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kurabaz Özel Haber 

Dün Kayseri'nin Talas ilçesinde eşiyle birlikte kurban pazarına sakatat toplamak için giden Ali B. isimli vatandaş zabıtalar tarafından pazardan çıkarılmasının ardından kendisini elektrik direğine asarak intihar girişiminde bulunmuş ve direğe tırmanan bir vatandaşın ipi kesmesi üzerine yere düşerek yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastaneden taburcu olan altı torun dedesi Ali B. yaşadıklarını anlattı:

Sadece mumbar toplamak amacımız vardı. Çünkü et isteyemiyoruz. Et, isteyen adam hayrı varsa getirip veriyor, yoksa biz birinden et istemiyoruz. Sadece mumbar toplayıp onu evimize götürecektik. Baktım ki biz, beni çıkardılar, eşimi çıkardılar, kadınları çıkardılar, kadınlar sıcakta karşı anayola geçti, sıcak döküldüler. Oturacak yer yok. Ben de psikolojim bozuldu bir anda ağladım. Kadınlara baktım, eşim de yok götürdüğüm bir mumbar. O vesileyle ben intihar ettim arkadaşlar.

Ha benim yerimde siz olsanız aynısını siz de yaparsınız, çünkü o kadar kadın çoluk çocuk orada bekliyor. Benim elinizden öper altı tane torunum var. Ben nasıl geçindirecem, hırsızlıkla mı geçindireyim, cep mi çalayım? Ne yapayım ya bana anlatın bunları da ben de size yardımcı olayım, siz de bana yardımcı olun. Çoluğuma çocuğuma bakamıyorum diye gittim mumbar getirdim.